خبر تازه

ادامۀ بررسی اتهام‌ها بر اعضای پیشین نهادهای انتخاباتی

حکومت در انتظار معرفی شدن نامزدانی است که تا سه روز دیگر از سوی نهادهای جامعه مدنی و احزاب سیاسی برای عضویت در کمیسیون‌های انتخاباتی معرفی خواهند شد. 

لوی سارنوالی می‌گوید سندها و شواهدی که از سوی نهادها و مردم در بارۀ اتهام‌ها بر اعضای پیشین کمیسیون‌های انتخاباتی به این نهاد رسیده‌اند از سوی یک هیأت بلند پایه به گونۀ ویژۀ زیر بررسی استند. 

سخنگوی لوی سارنوالی می‌گوید که این نهاد در حال بررسی سندهایی است که نامزدان معترض در بارۀ جرم‌ها، تخطی‌ها و تقلب‌های انتخاباتی به این نهاد سپرده‌اند.

این نهاد می‌گوید که یک هیات بلندپایه اتهام‌ها را بر اعضای کمیسیون‌های انتخاباتی  زیر بررسی دارد و این هیأت در حال گردآوری سندهای بیشتر در بارۀ اتهام‌های فساد بر اعضای کمیسیون‌های انتخاباتی است.

جمشید رسولی- سخنگوی لوی سارنوالی گفت:«اولین کاری که همکاران ما در حالت انجام دادن استند،جمع آوری اسناد و شواهد است و در کنار او ان اسناد و شواهدی که از سوی ارگان‌های کشفی و امنیتی به سارنوالی فرستاده شده تمام آن تحت بررسی‌های خاص قانونی قرار دارد تا ما بدانیم که این اسناد تا چه اندازه موثق است تا چه اندازه غیر موثق است در پیوند به این اسناد کی‌ها دخیل استند.»

ملک قیس از نامزدان انتخابات مجلس نماینده‌گان از ولایت ننگرهار می‌گوید که در انتخابات مجلس نماینده‌گان ده هزار رأی داشت، اما کمیسیون مستقل انتخابات بیش از چهار هزار رأی او را باطل و یا مشکوک اعلام کرده است و در پای این فیصله تنها سید حفیظ الله هاشمی و رفیع الله بیدار امضا کرده اند. 

ملک قیس – نامزد معترض گفت:«دو هزارو چند صد رای در همان محلی برآمد که اینها نوشته کردند مشکوک است پس برآمد در حضور مشاهدین و ناظرین افشا شد… از این مه خوش استم که یک حرکت را کرد که این ظالمان را در خانه نشاند…خدا کند مرجع عدلی و قضایی ما انصاف را در نظر بگیرد و اینها را اعدام کند.»

در همین حال شماری از اعضای مجلس نماینده‌گان نیز سندهایی را در بارۀ تقلب‌های انتخاباتی و فساد مالی اعضای کمیسیون‌های انتخاباتی به لوی سارنوالی سپرده اند.

عبدالقادر زازی- مجلس نماینده گان گفت:«امروز ما سر نهادهای عدلی و قضایی صدایی داریم که بر بنیاد قانون اساسی کشور قانون انتخابات این کمیشنران را باید به جزای اعمالشان برساند.»
 
حکومت در انتظار معرفی شدن نامزدانی است که تا سه روز دیگر از سوی نهادهای جامعه مدنی و احزاب سیاسی برای عضویت در کمیسیون‌های انتخاباتی معرفی خواهند شد. 

تا کنون ۳۶ تن از سوی احزاب سیاسی برای عضویت در کمیسیون‌های انتخاباتی درخواست داده اند و نهادهای جامعه مدنی نیز در حال گزینش پانزده تن از میان یک صدو پنجاه درخواست کننده برای عضویت در این کمیسیون‌ها استند.

منبع: طلوع نیوز

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا